top of page
  • Foto van schrijverRedactie

PaleisParade zondag 18 sept programma


Circus Santelli, Vrouwenkoor VET!!,

DJ Kaan, schrijver Tjibbe Veldkamp, folkband HoppaH!, Kinderatelier, Open Ateliers, PopUp Store, Pokémon Go Paleis Route, en rondleidingen in het monumentale gebouw

11.30 - 17.00 uur

Kom naar de PaleisParade op zondag 18 september en geniet van een feestelijke dag met livemuziek, circusacts en een pop-up store met kunst en design uit Het Paleis. Via de atelierroute loop je langs kunstenaars en bedrijven die hun werkplek in Het Paleis graag aan je laten zien. Rondleidingen voeren je door dit monumentale pand, het vroegere scheikundig laboratorium van de universiteit. Kinderen kunnen geschminkt worden of knutselen in het kinderatelier en tot 15.00 uur drink je een gratis kop koffie in de Brasserie.

Programma:

Opening door Wethouder van Cultuur Paul de Rook (11.50 uur)

Open Ateliers (12 -16 uur)

Pop up store (12.00 – 16.00 uur)

Rondleidingen (13.00 en 15.00 uur)

Kinderatelier (12.00 - 16.00 uur)

Kinderschminken (12.15 - 13.15 uur)

Pokémon Go Paleis Route, gedurende de hele middag bij studio Wisemice

DJ Kaan 2x een drumcirkel (13.30 en om 15.00 uur binnenplaats)

Kindercircus Santelli (11.30, 13.00 en 14.30 uur)

Tjibbe Veldkamp leest voor uit Boeken met Boeven (15.00 en 16.00 uur)

Vrouwenkoor VET o.l.v. Fenny Hoekstra (14.00 uur)

Folkband HoppaH! (16.00 uur)

Proeverij / gratis hapjes en drankjes

Open ateliers van: Jantien de Boer Claartje van der Linden Anne Ruurd Oosterwoud Bob Klaassen Sieuwke Ronner Faisel Saro Mi’jke Demmer Tineke Demmer Maria Heikens Tjibbe Veldkamp Wendy Bruins Hans van der Veen +GalerieH200 Grietje Willemsma Willie Duursma Peggy Vogel Frank van der Veen Anja Lofvers Flip Drukker Hans Hage Monique Middelhoek Ellis op’t Land Peter Dijk Petra Koonstra Frieda de Witte en ook: Ada Brokaar (doet kinderatelier) Verder: Oving architecten Hartsuiker en Helmantel In de Pop Up store (o.l.v. Letty Scheers en Monique Damen) is werk van: Jane Leusink Willie Duursma Flip Drukker Hans van der Veen Claartje van der Linden Letty Scheers Peter Dijk Mette Bus Ellis op't Landt Anja Lofvers Peggy Vogel Wilke Jansen ? Monique Middelhoek ? Van buiten: Jeanet Metselaar Merije Drenthe Jenny Ritzenhoff


bottom of page