top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Uitgeverij Passage 25 jaar


In oktober vieren we dat 25 jaar geleden het eerste boek bij Uitgeverij Passage verscheen. Op 25 oktober 1991 presenteerden we namelijk in een van de cafés van Sjoerd Kooistra het kroegenboek De verleiding van Groningen, geschreven door Remco in't Hof. Daar zouden twee drukken (6000 exemplaren) en nog een special editie (4000 exx) van verkocht worden. Vijfentwintig jaar later staan we met twee nieuwe boeken stil bij dit jubileum.

Publieksfeest 28 oktober

Er komt een publieksfeest op vrijdagmiddag 28 oktober vanaf 16.00 uur bij boekhandel Van der Velde, A-Kerkhof, Groningen.

Palet van Groningen uitreiking 14 oktober

Daarnaast wilde Uitgeverij Passage de stad waar zij al 25 jaar functioneert eren met een echt heel mooi boek. Dat wordt het Palet van Groningen. Het eerste exemplaar van dit door Frans Westra geschreven* boek gaan we op vrijdagmiddag 14 oktober om 16.00 uur in de Synagoge van Groningen uitreiken aan de burgemeester van Groningen. Vanwege het jubleumfeest geven we de rest van het jaar ook nog eens vijf euro korting op dit boek. Lezers en belangstellenden zijn hierbij van harte uitgenodigd voor deze presentaties.


bottom of page