Uitgeverij Passage 25 jaar


In oktober vieren we dat 25 jaar geleden het eerste boek bij Uitgeverij Passage verscheen. Op 25 oktober 1991 presenteerden we namelijk in een van de cafés van Sjoerd Kooistra het kroegenboek De verleiding van Groningen, geschreven door Remco in't Hof. Daar zouden twee drukken (6000 exemplaren) en nog een special editie (4000 exx) van verkocht worden. Vijfentwintig jaar later staan we met twee nieuwe boeken stil bij dit jubileum.

Publieksfeest 28 oktober

Er komt een publieksfeest op vrijdagmiddag 28 oktober vanaf 16.00 uur bij boekhandel Van der Velde, A-Kerkhof, Groningen.

Palet van Groningen uitreiking 14 oktober

Daarnaast wilde Uitgeverij Passage de stad waar zij al 25 jaar functioneert eren met een echt heel mooi boek. Dat wordt het Palet van Groningen. Het eerste exemplaar van dit door Frans Westra geschreven* boek gaan we op vrijdagmiddag 14 oktober om 16.00 uur in de Synagoge van Groningen uitreiken aan de burgemeester van Groningen. Vanwege het jubleumfeest geven we de rest van het jaar ook nog eens vijf euro korting op dit boek. Lezers en belangstellenden zijn hierbij van harte uitgenodigd voor deze presentaties.


Cultuurpand Het Paleis /  Hoek Boterdiep 111 & Bloemsingel

 

telefoon Hotel 050 - 311 88 49

telefoon Zalen 050 - 311 88 49
telefoon Brasserie 050 - 230 16 37


telefoon Creatieve industrie >>> Kunst & Bedrijf

kijk op individuele pagina's van kunstenaars en bedrijven

Contactpersoon Atelier huren of kopen Bob Klaassen bkpo@xs4all.nl
Contact Bedrijfspanden, Ria de Jager van Nijestee info@nijestee.nl

Contact Koopappartementen gaat via de makelaar

Hou mij op de hoogte van Het Paleis

© Het Paleis Groningen    Website gemaakt door Wisemice.nl