Cursus Website maken 6 x woensdagochtend bij Wisemice.nl


Responsive voor laptop, tablet, iPad, Smartphone & iPhone

Je maakt een responsive website die het op alle apparaten doet, op de meest éénvoudige manier in het CMS systeem van WIX. Wisemice heeft ook veel vragen gehad over het gebruik van Wordpress, maar dat is voor (startende) ondernemers en kleine organisaties veel te moeilijk! Daarom nu het creatieve en gebruiksvriendelijke WIX, na de cursus van 6 x 3 uur heb je echt geen hulp meer nodig.

WIX is zeer gebruiksvriendelijk, heeft fantastische fotoalbums & slideshows (tientallen soorten), uitklapmenu's, formulieren, agenda modules, Blog, YouTube toepassing, afgeschermde inlogpagina, heel veel lettertypes, een paar honderd gratis templates, gratis afbeeldingen en achtergronden, routekaart en nog veel meer!

Voor wie is deze cursus geschikt Voor (startende) ondernemers, freelancers, kunstenaars, stichtingen, kleine organisaties, kunstenaars en projecten die weinig tijd willen steken in echt webdesignen, maar snel aan de slag willen.

Data 16 nov, 23 nov, 30 nov, 7 dec, 14 dec, 21 dec in Cultuurpand Het Paleis Groningen. (21 dec kan eventueel ook opschuiven naar volgend jaar, we overleggen met de groep)

van 09.30 - 12.30 uur

>>> Meer informatie


Cultuurpand Het Paleis /  Hoek Boterdiep 111 & Bloemsingel

 

telefoon Hotel 050 - 311 88 49

telefoon Zalen 050 - 311 88 49
telefoon Brasserie 050 - 230 16 37


telefoon Creatieve industrie >>> Kunst & Bedrijf

kijk op individuele pagina's van kunstenaars en bedrijven

Contactpersoon Atelier huren of kopen Bob Klaassen bkpo@xs4all.nl
Contact Bedrijfspanden, Ria de Jager van Nijestee info@nijestee.nl

Contact Koopappartementen gaat via de makelaar

Hou mij op de hoogte van Het Paleis

© Het Paleis Groningen    Website gemaakt door Wisemice.nl