top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Cursus Website maken 6 x woensdagochtend bij Wisemice.nl


Responsive voor laptop, tablet, iPad, Smartphone & iPhone

Je maakt een responsive website die het op alle apparaten doet, op de meest éénvoudige manier in het CMS systeem van WIX. Wisemice heeft ook veel vragen gehad over het gebruik van Wordpress, maar dat is voor (startende) ondernemers en kleine organisaties veel te moeilijk! Daarom nu het creatieve en gebruiksvriendelijke WIX, na de cursus van 6 x 3 uur heb je echt geen hulp meer nodig.

WIX is zeer gebruiksvriendelijk, heeft fantastische fotoalbums & slideshows (tientallen soorten), uitklapmenu's, formulieren, agenda modules, Blog, YouTube toepassing, afgeschermde inlogpagina, heel veel lettertypes, een paar honderd gratis templates, gratis afbeeldingen en achtergronden, routekaart en nog veel meer!

Voor wie is deze cursus geschikt Voor (startende) ondernemers, freelancers, kunstenaars, stichtingen, kleine organisaties, kunstenaars en projecten die weinig tijd willen steken in echt webdesignen, maar snel aan de slag willen.

Data 16 nov, 23 nov, 30 nov, 7 dec, 14 dec, 21 dec in Cultuurpand Het Paleis Groningen. (21 dec kan eventueel ook opschuiven naar volgend jaar, we overleggen met de groep)

van 09.30 - 12.30 uur


bottom of page