top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Expositie Duo One Galerie StudioH200 in Het Paleis 16 nov - 3 dec 2016


Duo-One: samen en toch een eenheid. Twee kunstenaars verschillen in materiaalgebruik en manier van werken. Toch vullen ze elkaar prima aan. Voor beiden is de werkelijkheid het begin. Van daaruit ontstaat voor elke een eigen interpretatie van de realiteit. Harry Klunder (Hoogeveen) is docent en beeldhouwer. Mens en dierfiguren hebben zijn voorkeur omdat ze vaak wonderlijk van verschijningsvorm zijn. Kernbegrippen voor zijn werk: Vorm, eenvoud, beweging, souplesse en kleur. Rachel van Balen (Groningen) maakt linosneden waarin ze zoekt naar een samenspel van figuratie en abstractie. Scherpe lijnen, heldere vlakken en kleurcontrasten hebben haar voorkeur. Haar onderwerpen haalt ze vaak uit haar omgeving en uit (reis)ervaringen. Wilt u meer weten van de kunstenaars en hen persoonlijk ontmoeten? Harry Klunder zal zaterdagmiddag 26 oktober voor een persoonlijke uitleg aanwezig zijn. Rachel van Balen zal zaterdagmiddag 3 december aanwezig zijn. >>> Website Hans van der Veen - Galerie H200


bottom of page