Expositie Duo One Galerie StudioH200 in Het Paleis 16 nov - 3 dec 2016


Duo-One: samen en toch een eenheid. Twee kunstenaars verschillen in materiaalgebruik en manier van werken. Toch vullen ze elkaar prima aan. Voor beiden is de werkelijkheid het begin. Van daaruit ontstaat voor elke een eigen interpretatie van de realiteit. Harry Klunder (Hoogeveen) is docent en beeldhouwer. Mens en dierfiguren hebben zijn voorkeur omdat ze vaak wonderlijk van verschijningsvorm zijn. Kernbegrippen voor zijn werk: Vorm, eenvoud, beweging, souplesse en kleur. Rachel van Balen (Groningen) maakt linosneden waarin ze zoekt naar een samenspel van figuratie en abstractie. Scherpe lijnen, heldere vlakken en kleurcontrasten hebben haar voorkeur. Haar onderwerpen haalt ze vaak uit haar omgeving en uit (reis)ervaringen. Wilt u meer weten van de kunstenaars en hen persoonlijk ontmoeten? Harry Klunder zal zaterdagmiddag 26 oktober voor een persoonlijke uitleg aanwezig zijn. Rachel van Balen zal zaterdagmiddag 3 december aanwezig zijn. >>> Website Hans van der Veen - Galerie H200


Cultuurpand Het Paleis /  Hoek Boterdiep 111 & Bloemsingel

 

telefoon Hotel 050 - 311 88 49

telefoon Zalen 050 - 311 88 49
telefoon Brasserie 050 - 230 16 37


telefoon Creatieve industrie >>> Kunst & Bedrijf

kijk op individuele pagina's van kunstenaars en bedrijven

Contactpersoon Atelier huren of kopen Bob Klaassen bkpo@xs4all.nl
Contact Bedrijfspanden, Ria de Jager van Nijestee info@nijestee.nl

Contact Koopappartementen gaat via de makelaar

Hou mij op de hoogte van Het Paleis

© Het Paleis Groningen    Website gemaakt door Wisemice.nl