De Van Draad Design Prijs


De NNDI, Noord Nederlandse Draad Industrie, is een bedrijf dat draadstaal produceert voor al deze producten en voor toepassingen die vaak onzichtbaar zijn, zoals in autostoelen. Draadstaal in verschillende diktes en verschillende afwerkingen. Omdat wij vreselijk nieuwsgierig zijn naar wat er misschien allemaal nog meer gemaakt kan worden van ons draadstaal schrijven wij een design wedstrijd uit. Verras ons met je idee, tekening, model op schaal of op ware grootte van een nieuw product of een re-design van een bestaand product. Geheel of gedeeltelijk gemaakt van draadstaal. >>> Lees meer


Cultuurpand Het Paleis /  Hoek Boterdiep 111 & Bloemsingel

 

telefoon Hotel 050 - 311 88 49

telefoon Zalen 050 - 311 88 49
telefoon Brasserie 050 - 230 16 37


telefoon Creatieve industrie >>> Kunst & Bedrijf

kijk op individuele pagina's van kunstenaars en bedrijven

Contactpersoon Atelier huren of kopen Bob Klaassen bkpo@xs4all.nl
Contact Bedrijfspanden, Ria de Jager van Nijestee info@nijestee.nl

Contact Koopappartementen gaat via de makelaar

Hou mij op de hoogte van Het Paleis

© Het Paleis Groningen    Website gemaakt door Wisemice.nl