top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Het Paleis opent de deuren voor K&C - feestelijke opening 31 maart


K&C, expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur vestigt zich vanaf

31 maart 2017 in het Paleis. Er is die dag een feestelijke opening met hapjes, drankjes, muziek en informatie over K&C. Wat is K&C? K&C is expertisecentrum en projectorganisatie op het gebied van kunst en cultuur. Naast de werkzaamheden in Drenthe voert K&C sinds twee jaar ook werkzaamheden uit in de provincie Groningen. We stimuleren vooral het cultuuronderwijs op basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. Doel is om alle kinderen en jongeren in Groningen in aanraking te brengen met diverse vormen van kunst, erfgoed en media. Daarbij stimuleren wij de samenwerking tussen cultureel ondernemers en individuele kunstenaars. Opening Wil je weten over K&C en wat wij doen op het gebied van cultuureducatie?

Kom dan vrijdag 31 maart vanaf 15:30 uur langs.

Geniet van muziek van de band ‘Wat Aans’, leer K&C kennen en luister naar gedeputeerde Fleur Gräper.

Een aanmelding wordt op prijs gesteld, zodat De Brasserie ook rekening houdt met jouw komst.


bottom of page