top of page
 • Foto van schrijverRedactie

Doe mee met Schilderij van het jaar


Meedoen kan tot en met 30 september 2017

Schilderij van het jaar is een verkiezing voor iedereen die schildert. Tot en met 30 september 2017 kan iedereen zich voor deze wedstrijd inschrijven. Dit doe je door een foto van je beste schilderij(en) (maximaal vier) up te loaden op deze website (klik op de roze button linksboven of in het menu op 'Inschrijven').

Techniek Onder een schilderij verstaan we een kunstwerk gemaakt met een of meerdere van de onderstaande technieken. Voor de overige technieken (potlood, houtskool,...) verwijzen we je door naar Tekening van het jaar 2017.

 • olieverf

 • acryl

 • aquarel

 • wateroplosbare olieverf

 • gouache

 • ei tempera

 • spray paint

 • aquarelpotlood met penseel (en water)

 • mixed media (met een van de bovenstaande)

 • inkt met penseel

 • tekentechnieken waarbij bovenstaande gebruikt is

 • digitale schilderijen zijn toegestaan (onder voorwaarde dat deze in geval van nominatie op hoogwaardig kwaliteit afgedrukt worden (al of niet op canvas))

Onderwerp en formaat Het onderwerp en het formaat van het schilderij zijn helemaal vrij. Dieren, landschappen, bloemen, abstract, minimalistisch, impressionistisch, alles is toegestaan! Je schilderij mag vierkant, liggend of staand, rond of rechthoekig zijn.


bottom of page