Freek de Jonge en boek De Gaskolonie - Zaterdag 16 december presentatie


Freek de Jonge heeft zich intens bemoeid met de problematiek rond gaswinning en aardbevingen in Groningen. In de nieuwe, derde druk van het boek De gaskolonie is daarom een interview met de cabaretier opgenomen, waarin hij ook zijn teleurstellingen over de resultaten van zijn acties uit. Van die derde druk komt een speciale presentatie in Amsterdam, mét onder meer Freek de Jonge. Juist ook daar mag immers de Groningse problematiek wel eens nader voor het voetlicht gebracht worden. Op zaterdag 16 december organiseren we met en bij reisboekhandel Pied à Terre een presentatie van De gaskolonie. Freek de Jonge gaat daar dus vertellen over zijn ervaringen, na de pauze gaan de auteurs in gesprek met Marjan Minnesma van Urgenda over gas en klimaat en Jan de Jong, oud-topman van de inspectie, het Staatstoezicht op de Mijnen over gas en veiligheid. Toegang is er al vanaf € 7,50

>>> aanmelden


Cultuurpand Het Paleis /  Hoek Boterdiep 111 & Bloemsingel

 

telefoon Hotel 050 - 311 88 49

telefoon Zalen 050 - 311 88 49
telefoon Brasserie 050 - 230 16 37


telefoon Creatieve industrie >>> Kunst & Bedrijf

kijk op individuele pagina's van kunstenaars en bedrijven

Contactpersoon Atelier huren of kopen Bob Klaassen bkpo@xs4all.nl
Contact Bedrijfspanden, Ria de Jager van Nijestee info@nijestee.nl

Contact Koopappartementen gaat via de makelaar

Hou mij op de hoogte van Het Paleis

© Het Paleis Groningen    Website gemaakt door Wisemice.nl