top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Freek de Jonge en boek De Gaskolonie - Zaterdag 16 december presentatie


Freek de Jonge heeft zich intens bemoeid met de problematiek rond gaswinning en aardbevingen in Groningen. In de nieuwe, derde druk van het boek De gaskolonie is daarom een interview met de cabaretier opgenomen, waarin hij ook zijn teleurstellingen over de resultaten van zijn acties uit. Van die derde druk komt een speciale presentatie in Amsterdam, mét onder meer Freek de Jonge. Juist ook daar mag immers de Groningse problematiek wel eens nader voor het voetlicht gebracht worden. Op zaterdag 16 december organiseren we met en bij reisboekhandel Pied à Terre een presentatie van De gaskolonie. Freek de Jonge gaat daar dus vertellen over zijn ervaringen, na de pauze gaan de auteurs in gesprek met Marjan Minnesma van Urgenda over gas en klimaat en Jan de Jong, oud-topman van de inspectie, het Staatstoezicht op de Mijnen over gas en veiligheid. Toegang is er al vanaf € 7,50


bottom of page