Is jouw bedrijf tot aan een APK? Meld je aan bij Stad Oogst


StadOogst is een inspirerende en bewezen succesvolle ondersteuning voor zzp’ers en ondernemers uit Groningen die behoefte hebben aan meer of andere klanten, omzet, rendement en die vooral beter willen ondernemen met minder moeite. De ruim 75 ondernemers die onze trainingen hebben gevolgd zijn succesvoller en maken het verschil! StadOogst wordt ondersteund door de Gemeente Groningen en Aegon. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, maar deze lopen nu snel vol dus wacht niet te lang! Is jouw business toe aan een APK en wil jij gaan voor groei? Neem dan contact met ons via info@stadoogst.nl of kijk op www.stadoogst.nl. Samen kijken we of je in aanmerking komt voor gratis deelname aan dit traject.

>>> Lees meer


Cultuurpand Het Paleis /  Hoek Boterdiep 111 & Bloemsingel

 

telefoon Hotel 050 - 311 88 49

telefoon Zalen 050 - 311 88 49
telefoon Brasserie 050 - 230 16 37


telefoon Creatieve industrie >>> Kunst & Bedrijf

kijk op individuele pagina's van kunstenaars en bedrijven

Contactpersoon Atelier huren of kopen Bob Klaassen bkpo@xs4all.nl
Contact Bedrijfspanden, Ria de Jager van Nijestee info@nijestee.nl

Contact Koopappartementen gaat via de makelaar

Hou mij op de hoogte van Het Paleis

© Het Paleis Groningen    Website gemaakt door Wisemice.nl