top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Is jouw bedrijf tot aan een APK? Meld je aan bij Stad Oogst


StadOogst is een inspirerende en bewezen succesvolle ondersteuning voor zzp’ers en ondernemers uit Groningen die behoefte hebben aan meer of andere klanten, omzet, rendement en die vooral beter willen ondernemen met minder moeite. De ruim 75 ondernemers die onze trainingen hebben gevolgd zijn succesvoller en maken het verschil! StadOogst wordt ondersteund door de Gemeente Groningen en Aegon. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, maar deze lopen nu snel vol dus wacht niet te lang! Is jouw business toe aan een APK en wil jij gaan voor groei? Neem dan contact met ons via info@stadoogst.nl of kijk op www.stadoogst.nl. Samen kijken we of je in aanmerking komt voor gratis deelname aan dit traject.


bottom of page