Sculpturen & Aquarellen Mette Bus in GalerieH200


Zoals gebruikelijk valt er door de ramen weer heel veel te zien: Grote beelden van Mette Bus bevolken de ruimte en aan de wanden hangen aquarellen van eigen hand Tot 27 januari 2019 Mette Bus is natuurlijk een gerespecteerde paleizenaar. Maar ook haar haar aimabele sculpturen in de Oosterpoort (Vrouw Wichers) en op de rotonde in de Korreweg (Kinder) zijn alom bekend. En in 2019 hoort u meer van mij over de daarop volgende exposities: Roelf Jansema, Peter Propstra, Inka Markowski, Albert Jongs…. Voorlopig wens ik iedereen prettige feestdagen en een goede jaarwisseling. Hans van der Veen www.studioh200.nl


Cultuurpand Het Paleis /  Hoek Boterdiep 111 & Bloemsingel

 

telefoon Hotel 050 - 311 88 49

telefoon Zalen 050 - 311 88 49
telefoon Brasserie 050 - 230 16 37


telefoon Creatieve industrie >>> Kunst & Bedrijf

kijk op individuele pagina's van kunstenaars en bedrijven

Contactpersoon Atelier huren of kopen Bob Klaassen bkpo@xs4all.nl
Contact Bedrijfspanden, Ria de Jager van Nijestee info@nijestee.nl

Contact Koopappartementen gaat via de makelaar

Hou mij op de hoogte van Het Paleis

© Het Paleis Groningen    Website gemaakt door Wisemice.nl