top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Paleis Brasserie wenst u prettige Paasdagen en een zonnig BBQ-seizoen!


Natuurlijk wensen wij je prettige Paasdagen... Om daarna lekker Koningsdag met ons te vieren op ons zonovergoten terras! Geen betere plek om te genieten van onze Paleislunch of - brunch. Of de andere smakelijke gerechten op de vernieuwde menukaart.

Koningsdag bij Paleis Brasserie. Het belooft ook dit jaar weer een feest te worden. We kijken uit naar je komst. Met Pasen, Koningsdag of eigenlijk altijd!

BBQ op het Binnenplein

Vier het voorjaar op ons sfeervolle binnenplein met een overheerlijke BBQ. Ons terras biedt mogelijkheden voor bijeenkomsten van 20 tot wel 100 personen.

Of u nu een zakelijk of informeel evenement wil organiseren, een BBQ is altijd een top gelegenheid om ontspannen te dineren met uw gezelschap.

Kies uit de door onze chefkok samengestelde BBQ arrangementen met een diversiteit aan vlees, vis en vegetarische hapjes. Hiernaast is ons BBQ assortiment rijkelijk aangevuld met overheerlijk brood met smeersels, friet en verschillende salades.

Wilt u geen BBQ maar wel een verjaardagsfeest, trouwfeest, receptie of borrel op ons binnenplein houden? Dat kan natuurlijk ook!


bottom of page