Expositie GalerieH200 - Sehnsucht in die Vergangenheit


Geert Lugtenburg is net (juni 2019) afgestudeerd aan Minerva. Zijn afstudeerwerk, een installatie aangevuld met nieuw werk is de komende zomermaanden te zien in GalerieH200. De serie “Sehnsucht in die Zeit” gaat over het verlangen van veel mensen om terug te gaan in de tijd; terug naar vroeger. Sehnsucht duidt op dit verlangen, in de wetenschap dat dit onmogelijk is. Wel kunnen geuren, kleuren, voorwerpen, geluiden of smaken kortdurende momenten oproepen waarin het gevoel van destijds heel even weer aanwezig is. Maar dat vasthouden lukt nooit. Het is grotendeels een www expositie, dus door de ramen te bekijken. Maar we zullen ook momenten geopend zijn om de installatie SEHNSUCHT IN DIE VERGANGENHEIT van binnenuit te ervaren. Kijk eens door de ramen of kom langs als de galerie geopend is!

In juli en augustus


Cultuurpand Het Paleis /  Hoek Boterdiep 111 & Bloemsingel

 

telefoon Hotel 050 - 311 88 49

telefoon Zalen 050 - 311 88 49
telefoon Brasserie 050 - 230 16 37


telefoon Creatieve industrie >>> Kunst & Bedrijf

kijk op individuele pagina's van kunstenaars en bedrijven

Contactpersoon Atelier huren of kopen Bob Klaassen bkpo@xs4all.nl
Contact Bedrijfspanden, Ria de Jager van Nijestee info@nijestee.nl

Contact Koopappartementen gaat via de makelaar

Hou mij op de hoogte van Het Paleis

© Het Paleis Groningen    Website gemaakt door Wisemice.nl