top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Expositie GalerieH200 - Sehnsucht in die Vergangenheit


Geert Lugtenburg is net (juni 2019) afgestudeerd aan Minerva. Zijn afstudeerwerk, een installatie aangevuld met nieuw werk is de komende zomermaanden te zien in GalerieH200. De serie “Sehnsucht in die Zeit” gaat over het verlangen van veel mensen om terug te gaan in de tijd; terug naar vroeger. Sehnsucht duidt op dit verlangen, in de wetenschap dat dit onmogelijk is. Wel kunnen geuren, kleuren, voorwerpen, geluiden of smaken kortdurende momenten oproepen waarin het gevoel van destijds heel even weer aanwezig is. Maar dat vasthouden lukt nooit. Het is grotendeels een www expositie, dus door de ramen te bekijken. Maar we zullen ook momenten geopend zijn om de installatie SEHNSUCHT IN DIE VERGANGENHEIT van binnenuit te ervaren. Kijk eens door de ramen of kom langs als de galerie geopend is!

In juli en augustus


bottom of page