top of page
  • Foto van schrijverRedactie

VRIJ!? in Pictura | Kunstenaars Gezocht


Pictura wil van 15 maart t/m 26 april 2020 een expositie organiseren in het kader van vijfenzeventig jaar bevrijding. Het is in april 2020 vijfenzeventig jaar geleden dat Groningen werd bevrijd. We zijn dus VRIJ. Een mooi, lief, kort, krachtig en betekenisvol woord. Maar hoe vrij zijn we eigenlijk of, beter gezegd, hoe vrij voelt iemand zich? We zoeken daarvoor werk dat past bij de titel VRIJ!? Werk dus, dat het thema vrijheid onderzoekt, vanuit verschillende invalshoeken en in uiteenlopende vormen. Uitbundig, kritisch, ingetogen en alles ertussen in. We hebben geen voorkeur voor een discipline, dus toegestaan is ruimtelijk werk, grafiek, schilderwerk, installaties, collages, tekeningen, objecten en multidisciplinaire vormen. >>> Alle informatie voor deelnemers


bottom of page