VRIJ!? in Pictura | Kunstenaars Gezocht


Pictura wil van 15 maart t/m 26 april 2020 een expositie organiseren in het kader van vijfenzeventig jaar bevrijding. Het is in april 2020 vijfenzeventig jaar geleden dat Groningen werd bevrijd. We zijn dus VRIJ. Een mooi, lief, kort, krachtig en betekenisvol woord. Maar hoe vrij zijn we eigenlijk of, beter gezegd, hoe vrij voelt iemand zich? We zoeken daarvoor werk dat past bij de titel VRIJ!? Werk dus, dat het thema vrijheid onderzoekt, vanuit verschillende invalshoeken en in uiteenlopende vormen. Uitbundig, kritisch, ingetogen en alles ertussen in. We hebben geen voorkeur voor een discipline, dus toegestaan is ruimtelijk werk, grafiek, schilderwerk, installaties, collages, tekeningen, objecten en multidisciplinaire vormen. >>> Alle informatie voor deelnemers


Cultuurpand Het Paleis /  Hoek Boterdiep 111 & Bloemsingel

 

telefoon Hotel 050 - 311 88 49

telefoon Zalen 050 - 311 88 49
telefoon Brasserie 050 - 230 16 37


telefoon Creatieve industrie >>> Kunst & Bedrijf

kijk op individuele pagina's van kunstenaars en bedrijven

Contactpersoon Atelier huren of kopen Bob Klaassen bkpo@xs4all.nl
Contact Bedrijfspanden, Ria de Jager van Nijestee info@nijestee.nl

Contact Koopappartementen gaat via de makelaar

Hou mij op de hoogte van Het Paleis

© Het Paleis Groningen    Website gemaakt door Wisemice.nl