top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Cartoonist Heer Wimpe 7 - 30 dec in Studio H200


Een collectief van drie anonieme heren voorziet de wereld digitaal van licht satirische en kritische prenten onder de naam Heer Wimpe via www.hrwimpe.nl. Om zijn naamsbekendheid te vergroten en om Heer Wimpes prenten meer zichtbaar te maken heeft hij nu de openbaarheid opgezocht. Er zijn zowel cartoons uit zijn beginperiode als groter werk van recenter datum. Hilarische situaties, diepe zieleroerselen of grote droefenis, alles kan men tegenkomen. In deze expositie bij Galerie StudioH200 toont hij een selectie van zijn cartoons in print, geschikt voor huiskamer en toilet. Verder zijn er nieuwe werken te zien, die hij speciaal voor deze tentoonstelling heeft gemaakt. Ook zijn nieuwste boekwerk zal er te koop zijn. >>> Website Hans van der Veen - Galerie H200


bottom of page